Isterbandslåda
Idag hittade jag på en isterbandslåda som blev ganska god, nästa gång ska jag göra såsen lite mer smakrik innan jag stoppar in den i ugnen så kommer det bli tiptop!
Du behöver:

Ca 6-8 potatisar
2 st isterband (1 paket)
Ca 1 dm purjolök
2 dl créme fraiche
2,5 dl grädde
Dill (färsk eller fryst)
Svartpeppar
Salt
Gör såhär:
Skala och dela potatisen i tärningar. Kolla så det blir lagom mycket genom att mäta i en ugnsfast form. Koka tills den blir mjuk.
Ta av skinnet från isterbanden och skär korvarna i pengar.
Strimla/grovhacka purjolöken.
Blanda créme fraiche och grädde, krydda med dill, salt och svartpeppar.
Blanda den kokta potatisen och purjolöken i den ugnsfasta formen och fördela isterbanden över. Häll över gräddblandningen. Grädda mitt i ugnen 25-30 min vid 200 grader.
Servera med senap.
