Ugnsstekt fisk med avokado- tomatsalsa
Jag försöker dra ner på kolhydraterna genom att utesluta framförallt pasta, potatis och bröd. En ganska oseriös variant av LCHF. Dagens middag blev i alla fall oerhört god!

Du behöver:
Fiskfilé (jag hade röding)
Salt
Citronpeppar
Smör
Salsa:
1 mogen avokado
1 tomat
1/4 rödlök
Chiliexplosion
Salt
Gör såhär:
Sätt ugnen på 160-180 grader (jag tog blandning av varmluft och grill 170 grader). Lägg fisken i en ungsfast form och krydda med salt och citronpeppar. In i ugnen!
Dela och ta bort kärnan ur avokadon, gröp ur köttet. Skär i mindre bitar och lägg i en skål. Mosa lite med en gaffel. Skär tomaten i små bitar och hacka rödlöken. Blanda med avokado, krydda med chili och salt.
När fisken börjar bli färdig ta ut den och hyvla över lite smör, ställ in igen 2-3 min.
Servera eventuellt med en lime eller citron klyfta.
